Лавров нахамив журналістам, відправивши їх "говорити з павичами", ала птах "заткнув" рота йому самому (відео)

Глава МЗС РФ Сергій Лавров нахамив журналістам видання "Настоящее Время". На прохання кореспондента дати коментар, Лавров відповів: "З павичами поговори", передають Патріоти України.

А речник МЗС РФ Марія Захарова порадила їм брати участь у заходах для преси. За інформацією журналістів, за її ж рішенням їх на прес-підхід не пустили.

Зауважимо, що перед тим Сергій Лавров в Душанбе (Таджикистан) під час спілкування з журналістами за підсумками засідання Ради міністрів закордонних справ СНД був перебитий павичем.

Коли російський міністр розповідав про частину засідання, що стосувалася ситуації в Центральній Азії, птах кілька разів прокричав, чим заглушив слова Лаврова, змусивши його перерватися. "Сподобалося", - сказав міністр, коментуючи ситуацію, і розсміявся.


Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...