"Мы же братья!": Лавров раптом заговорив про термінові переговори з Україною

Міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров раптом знову заговорив про мирні переговори з Україною. Непереборне бажання "поговорити" у глави російської дипломатії виникло на тлі успіхів контрнаступної операції Збройних Сил України на півдні та сході нашої країни, передають Патріоти України.

Лавров нарікає, що чим пізніше розпочнуться переговори між Україною та Росією - тим "важче буде домовитися". Дуже дивний аргумент з точки зору елементарної логіки! Московський Ріббентроп певно має на увазі, що у подальшому все важче буде домовитися на прийнятних для кривавого режиму путіна умовах. Бо чим далі, тим ближче перспективи глобальної поразки недоімперії, міжнародного трибуналу та шибенець для вождів Четвертого рейху, включно з самим лавровим.

Заяву глави МЗС РФ тиражують кремлівські пропагандисти.

"РФ не відмовляється від переговорів з Україною, але що більше відкладається процес, то складніше буде домовитися, заявив глава МЗС РФ Сергій Лавров в інтерв'ю Павлу Зарубіну у програмі "Москва. Кремль. Путін на телеканалі "Росія-1", – пишуть пропагандисти "РІА Новини".

З огляду на те, що з кожним днем українські воїни звільняють все більше рідної землі, змушуючи російських окупантів здавати захоплені раніше позиції та відступати, час справді грає не на користь державі-агресору. Адже зараз щодня новий день боїв знижує "аргументи" РФ для спроб висувати ультиматуми офіційному Києву.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...