Лаври Зеленського спокою не дають: Галкіна запідозрили в бажанні стати президентом

Відвідування гумористом програми "Познер" є ознакою того, що він переріс своє амплуа.

Максим Галкін. Фото: teleprogramma.pro.

Російського коміка Максима Галкіна запідозрили в бажанні почати політичну кар'єру. За словами експерта Ради з розвитку інформаційного суспільства в Держдумі Вадима Манукяна, відвідування гумористом програми "Познер" є ознакою того, що він переріс своє амплуа. Крім того, він додав, що лаври Зеленського не дають спокою Галкіну. Про це повідомляють "Дни.ру", передають Патріоти України.

"Поки всі сміялися над тим, що Галустян у Росії може піти стопами Зеленського в Україні, випустили з уваги іншого, реального кандидата. Аналізуючи поведінку Максима Галкіна за останній час, особисто для мене стало очевидно: йому вузько в коротких гумористичних штанцях, він задумався про високе. Навіщо гумористу напрошуватися на таку серйозну передачу?" – сказав Манукян.

На його думку, Галкін починає вибудовувати політичну кар'єру, а щоб переконатися в цьому, треба трохи почекати. "Можете просто запам'ятати мої слова і ближче до 2024 року їх згадати. Я впевнений, що лаври Зеленського не дають спокою Галкіну, і він за прикладом Володимира Олександровича трохи більше ніж за чотири роки до президентських виборів вирішив почати вибудовувати свою політичну кар'єру. Йому не потрібен ніякий депутатський мандат – він зробить найбільшу ставку в своєму житті", – зазначив Манукян.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...