"Лечили ваших солдат": Російський пропаг*ндон видав цинічний фейк про "порятунок" України

Топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов нахабно заявив, що у 2014 році Росія нібито допомогла українському народу знайти справжнє щастя, повідомляють Патріоти України.

Крім цього, він сказав, що країна-агресор стала порятунком навіть для українських захисників, які постраждали на війні. Цинічну промову пропагандист озвучив в ефірі програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1".

Примітно, що Соловйов не виключив повторення сценарію 2014 року після виборів в Україні і пообіцяв, що Росія знову "врятує" сусідню державу.

"Ми готові — знову декілька мільйонів українців підуть на нашу землю. Ми їх приймемо, як братів завжди приймають. І ми допоможемо їм влаштуватися, вилікуємо їх, допоможемо їм знайти своє щастя, як це сталося у 2014 році", — лицемірно заявив головний путінський пропагандист.

"Ви ж забуваєте головне — ви коли почали братовбивчу війну, куди люди пішли? Скільки мільйонів людей прийшли в Росію? Ви забуваєте, ми ж їх усіх взяли, ми ж їм усім допомогли, ми усіх поранених вилікували. Ваші солдати поранені куди тікали? Вони йшли до нас! Ми їх лікували і повертали назад із прапорами і зброєю", — нахабно збрехав Соловйов, не повідомляючи про понад 10 тисяч українців, убитих російськими окупантами на Донбасі.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...