Ледь не дійшло до рукопашної: Бутусов у телеефірі назвав Мураєва агентом Кремля і хотів покарати за провокації, той мало "в штани не наклав" (відео)

Між українським журналістом Юрієм Бутусовим і колишнім народним депутатом, лідером промосковської партії "Наші" Євгеном Мураєвим стався конфлікт у прямому ефірі, який ледь не переріс у бійку. Інцидент відбувся в четвер, 1 квітня, під час програми "Народ проти з Наташею Влащенко", відомою своїми українофобськими поглядами, співведучими та запрошеними в ефіри, зазначають Патріоти України.

Суперечку почав журналіст. Він назвав Мураєва російським агентом, який російською мовою "говорить ганебні речі".

Екснардеп перебив його, запитавши: "А ви не розумієте російську?" Бутусов попросив не перебивати, зазначивши, що сподівається на те, що його опонент має "якусь повагу і культуру дискусії". "Дискусії – так", – відповів Мураєв.

Журналіст продовжив: "Це дуже прикро, що зараз знаходиться в студії людина, яка закидає тези, що "тут був конфлікт" (про війну на сході з Росією, – ред.), що "нічого не було на Майдані, на війні", що у нас тут, вибачте, "хтось сам щось спровокував".

Мураєв запитав: "А у вас є аргументи?" Між гостями програми почалася словесна перепалка.

Бутусов сказав екснардепу, що той міг би і посоромитися, а той запитав: "А чого мені має бути соромно?"

Журналіст пояснив опонентові, що має на увазі його брехню. "Та ні, ви просто виправдовували це шість років, і будете відповідати за це теж", – продовжив суперечку Мураєв.

Після цієї фрази Бутусов піднявся зі свого крісла і пішов до політика, який стояв за трибуною. Колишній народний депутат відійшов від опонента, а журналіст взявся за рукав Мураєва.

Журналіст піднявся і пішов до опонента
Конфлікт між чоловіками

Чоловіків намагалися розборонити. Екснардеп пішов за куліси, а журналіст швидко відправився слідом за ним.

"Ви знаєте, я вам не дозволю таку х**ню робити", – було чутно фразу Бутусова вже поза студією.

Бутусов пішов за Мураєвим

Момент конфлікту:


"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...