Ледь не поцілив у дітей: У мережі з'явилося відео стрілянини за участю чиновника Генштабу

Чиновник Генерального штабу Збройних сил України, який у п'ятницю влаштував стрілянину в спальному районі Києва, вистрелив у бік дітей. Про це повідомляє "Українська правда", передають Патріоти України.

Інцидент потрапив у поле зору камери відеонагляду одного з житлових комплексів Києва. На кадрах видно, як чоловік у військовій формі, ймовірно перебуваючи у нетверезому стані, сперечається із охоронцями житлового комплексу, а потім виймає пістолет та несподівано стріляє вбік.

У соцмережах пишуть, що посадовець погрожував охоронцям та відвідувачам житлового комплексу в Києві після того, як потрапив там у ДТП. Як зазначає УП, чиновник ГШ ледь не поцілив у дітей, які перебували біля під'їзду.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...