"Леді красива, але стилістові - мінус": Олена Зеленська з'явилася на зустрічі в Болгарії з новою зачіскою (фото)

Олена Зеленська опублікувала в Instagram фотографії зустрічі з нагоди запуску першого україномовного аудіогіда в Археологічному музеї Несебиру (Болгарія), повідомляють Патріоти України.

Перша леді вибрала для заходу костюм зі світло-блакитним жакетом, але більше уваги привернула її зачіска. Найчастіше Олена Зеленська носить розпущене волосся, або заколює його на потилиці, залишаючи кілька спадаючих пасом. Цього разу дружина президента зробила акуратну зачіску, яка з певного ракурсу нагадала коротку стрижку.

Думки користувачів мережі стосовно зачіски Зеленської розділилися. "Дуже красива у вас зачіска", - пишуть одні. "Леді красива, але стилістові - мінус", - зазначають інші.

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...