"Легко не буде": Голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ припустив, скільки ще триватимуть інтенсивні бойові дії

Військовослужбовець та голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко зазначив, що агресія ворога пов'язана з власними політичними задумами Путіна. Про це він сказав у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"На сході тривають інтенсивні бої. Лінія фронту дуже активна, але відчувається, що росіяни хоча й пруть, але вже не мають запалу. У ворога теж починається розуміння, що йому рано чи пізно, але доведеться переходити в оборону. Тому, всім українцям наразі потрібно розуміти, що наші бійці тримають оборону й захищають усю територію країни від ворога, який дуже агресивний і страшенно озлоблений. Для росіян немає значення людське життя", - наголосив Тимочко.

За словами голови Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ, агресія ворога пов'язана з власними політичними задумами Путіна.

"Наразі Путін добряче підігрів росіян перед виборами, нав'язавши їм ілюзію так званих великих перемог та успіхів. Це те, чим він хотів сподобатися росіянам. Путін буде й далі намагатиметься тримати через своїх генералів таку інтенсивність на полі бою, як мінімум до закінчення цього місяця. Нам варто розуміти, що легко не буде. Українські бійці на фронті розуміють це, а ось в тилу, щоб не створювалися ілюзії про те, що або все пропало, або ми завтра вже маємо перейти в контрнаступ. Тільки спільними зусиллями ми зможемо це зробити, але попереду багато роботи", - зауважив Тимочко.

"Якщо хтось перемагає, значить хтось програє": Портников пояснив ставлення Трампа до Путіна і Зеленського

вівторок, 17 вересень 2024, 0:18

Журналіст Віталій Портников пояснив, чому Трамп не говорить про Україну з точки зору перемоги, а виключно з точки зору закінчення війни. Про це він розповів у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Він вважає, що в нього гарні стосунк...

Але є "але": Столтенберг визнав, що НАТО могло б не допустити вторгнення РФ до України у 2022 році

понеділок, 16 вересень 2024, 23:49

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Альянс міг би зробити більше для озброєння України, щоб запобігти російському вторгненню у 2022 році Про це повідомляє Reuters, передають Патріоти України. "Зараз ми надаємо військові засоби для війн...