Лейтенант Баканов знов "прикриє очі"? Шуфутинський, який відвідував окупований Крим, зібрався до Києва

Михайло Шуфутинський планує дати концерт у Києві в Палаці спорту.

Російський артист Михайло Шуфутинський, який неодноразово відвідував окупований Крим, зібрався з концертом до Києва. Його концерт "За милих дам, або 30 років потому" повинен відбутися 8 березня в Палаці спорту, повідомляють Патріоти України.

Зазначимо, квитки на концерт Шуфутинського досить дорогі. Найбільш незручні місця коштують від 590 гривень, а найкращі - майже 6 тисяч гривень.

Користувачі мережі негативно відреагували на цю новину, бо Шуфутинський внесений в базу "Миротворець". Українці почали активно залишати гнівні коментарі під постом у Facebook, от тільки це не сподобалося сервісу Concert.ua і вони обмежили коментарі. До слова, сервіс також обмежив доступ до коментарів і в Instagram.

При цьому фоловери продовжили висловлювати свою думку про майбутню подію, але вже під іншими постами. Українці не розуміють, як можна організовувати концерт людини, яка неодноразово відвідувала Крим і в цілому підтримувала його окупацію.

"Чому це ви сховали коментарі під постом про Шуфутинського? Все одно його концерту в Україні не буде", "Сам факт того, що ви обмежили можливість залишати коментарі під постом про "майбутні" концерти Шуфутинського в Києві, свідчить про те, що ви усвідомлюєте цинічність своїх дій на запрошення російського співака, який незаконно гастролював в окупованому Криму", - пишуть фоловери.

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...