Легко "розміняти" на танк окупантів, РЛС чи ДОТ: ​Український дрон-камікадзе дивує маневреністю і б'є здобич, як сокіл (відео)

Це потужне відео запуску українського дрона-камікадзе приємно вражає експертів і простих глядачів. Це не просто безпілотник, це справжній "керований винищувач" від компанії “Атлон Авіа” “Грім”, повідомляють Патріоти України з посиланням на "ШоТам".


Боєприпас підіймається у повітря за допомогою коптера. А коли вивільнюється – самостійно продовжує керований політ. Дрон не просто скеровується у обрану ціль, а баражує у повітрі у пошуках кращої точки ураження. А через компактність та вертикальний зліт його можна запустити з вузького місця, наприклад з окопу.
Він вражає цілі на відстані у 30 км. Та дістається до них за лічені хвилини зі швидкістю до 120 км/год. Може використовувати осколково-фугасні, термобаричні, кумулятивні бойові системи.
А завдяки керованому боєприпасу зменшує небажані втрати та руйнування. Нині безпілотник чекає на рішення від Міноборони для запуску у виробництво.

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...