Леонід Кравчук викликав бурю в Москві через наміри з'їздити в "український Крим"

Депутат російської Держдуми Руслан Бальбек вибухнув образами на адресу першого президента України Леоніда Кравчука, який заявив, що міг би відвідати окупований Росією Крим, проте наразі цього робити не буде. Зрадник України, котрий до 2014 року улесливо кланявся будь-якому начальству з Києва, що відвідувало АРК, наразі старанно доводить відданість новим хазяям, зазначають Патріоти України.

У коментарі російському інформагентству РИА Новости Бальбек звинуватив Кравчука в завищеній самооцінці і сказав, що першого українського президента нібито не хочуть бачити на півострові.

"У Кравчука завищена оцінка своєї політичної ваги і зарозумілості. Він сюди збирається приїхати в якості кого? Емісара офіційного Києва - але він таким не є. Незалежного політичного експерта - нам це нецікаво", - сказав він.

Крім того, він зі зневагою висловився про Кравчука як шанувальника українського націоналізму.

"Нехай поїздить, подивиться, як живе півострів, розповість населенню, як він вимагає посилення санкційного режиму щодо нашої країни, як він мріє, щоб Росія розвалилася, як він шанує бандерівців і українських радикалів... Але це буде сольний виступ без глядачів, тому що він тут нікому не цікавий і не потрібен", - підкреслив Бальбек.

Нагадаємо, Леонід Кравчук заявив, що він би приїхав до Криму. Політику цікаво, чим живе півострів після 7 років під російським політичним контролем. Однак наразі він рідко їздить на великі відстані, і до того ж навряд чи буде радий відвідати півострів саме зараз.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...