"Lesya Bender" на голову брехливого скрепоносця: Невістка головного пропагандиста Кремля Кисельова виявилася порнопроституткою та лесбіянкою (фотофакти)

Невістка головного російського пропагандиста Дмитра Кисельова – Олеся виявилася акторкою порнографічних фільмів. Причому знімалася дівчина у відео про одностатеве кохання. Сам же Кисельов відомий своїми гомофобними заявами, повідомляють Патріоти України з посиланням на російський Telegram-канал "ЧТД".

Про молодшого сина Кисельова – Гліба інформації в мережі небагато. За даними ЗМІ, у жовтні 2020 року з'явилося фото із його весілля.

Весілля сина Кисельова

Обраницею виявилася така собі Олеся, яка називає себе перукарем-стилістом. Вона також веде блог та пише роман. Крім того, Олеся знімалася в порно-роликах та рекламі.

Олеся зі своїм чоловіком

Олеся та Гліб

ЗМІ стверджують, що дівчина знімається під псевдонімами Britney S, Bendy Q та Lesya Bender, а ролики за її участю можна легко знайти в Інтернеті.

Дівчина знімається під псевдонімами

Цікаво, що Олеся в соцмережах підписана на головного критика Кремля Олексія Навального.

Дівчина знімалася у відео про одностатеве кохання

ЗСУ знищили Бук-М1, що готувався до удару по українським позиціям (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 10:03

Бійці Сил спеціальних операцій (ССО) допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет. Про це повідомляють ССО на своєму Telegram-каналі. "Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших н...