"Летом 2020-го произошли два события, которые убедили Путина в "заговоре" против него", - російський політолог

Російський президент Володимир Путін упевнений, що проти нього існує змова. Саме цим пояснюється ультиматум, який він висунув США та НАТО. Таку думку висловив російський політолог Станіслав Бєлковський в ефірі радіостанції "Эхо Москвы" 15 січня, передають Патріоти України.

“Очередной виток невротизации Путина начался в конце лета 2020 года, в момент совпадения двух важных событий, которые он расценил как составные части единого западного заговора против него, против Кремля, против суверенитета России”, - заявив Бєлковський.

Перша подія – це повстання білоруського народу проти Олександра Лукашенка. Друга - гучне отруєння "Новичком" головного опозиціонера Росії Олексія Навального. Бєлковський запевняє, що історію з Навальним Путін нібито сприймає “як спецоперацію західних спецслужб проти Росії та особисто проти нього” для запровадження нових санкцій. На думку політтехнолога, через свої побоювання Путін і розпочав жорстку боротьбу з інакодумством у Росії.

“Начинается разгром всей системной оппозиции и многочисленные волны объявления иноагентами независимых СМИ, в первую очередь, тех, которые занимались расследованиями чувствительных лично для президента тем. (…) И пик этой невротизации мы наблюдаем сейчас в связи с переговорами с США, потому что гарантии безопасности – это фактически требование отвязаться”, - заявив Бєлковський.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...