Лежав у калюжі крові: Охоронець Путіна, який носив "ядерну валізу", важко поранений

У Московській області був знайдений важко пораненим полковник ФСБ у відставці Вадим Зімін. Він відомий тим, що носив "ядерну валізку" президентів Росії, повідомляють Патріоти України із посиланням на The Mirror.

53-річного Зіміна у його квартирі в Красногорську знайшов брат. Зараз полковник перебуває в реанімації у важкому стані.

Зімін був поранений в голову

ЗМІ пишуть, що Зімін лежав у калюжі крові, а біля нього – травматичний пістолет. Поранення він дістав у голову. Раніше Зімін відповідав за так званий портфель з "червоною кнопкою", натиск на яку начебто призводить до запуску ядерної зброї. "Ядерну валізку" ФСБ-івець носив за попередником Володимира Путіна на посаді – Борисом Єльциним.

За Путіна Зімін дослужився до полковника

За Путіна кар'єра Зіміна пішла вгору: він отримав звання полковника ФСБ і працював у службі безпеки голови Кремля. Відомо, що перед пораненням колишній співробітник охорони Путіна був фігурантом кримінальної справи, через що його відправили під домашній арешт. Мовиться про отримання хабаря під час роботи на високій посаді в митній службі.

Чи носили "ядерну валізку" при Путіну – невідомо

Хоча Зімін і ходив біля Путіна з якоюсь валізкою, невідомо достеменно чи була вона "ядерною". Версії, які припускали ЗМІ, вражають своїм різноманіттям та фантазією: тут і валізка, яка перетворювалась на броньований "щит", і навіть спеціальна валізка для "аналізів" дуже занепокоєного своїм здоров'ям Путіна.

Охоронці Путіна роблять карколомну кар'єру

Зазначимо, що Путін з великою прихильністю ставиться до своїх охоронців. Так Євгена Зінічева призначили на посаду міністра надзвичайних ситуацій. Проте, пробув він на цій роботі недовго: офіційно – загинув, здійснюючи героїчний вчинок, неофіційно – його "прибрали". Також головою МНС став ще один охоронець очільника держави-агресорки Олександр Куренков.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...