"Лежить у мене на столі": Лукашенко заявив, що РФ була готова підписати "невигідну для себе" мирну угоду із Україною

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко звинуватив Україну, що вона не підписала мирний договір, коли Росія була готова укласти угоду щодо закінчення війни. Таку заяви диктатор РБ зробив на зустрічі з учасниками засідання Ради Парламентської асамблеї ОДКБ, передають Патріоти України із посиланням на білоруські ЗМІ.

"Три раунди в Білорусі пройшло. Потім чи то тісно стало Зеленському, чи ще щось - до Туреччини поїхали. Добре, давайте у Туреччині. На стіл поклали проєкт договору. Якби Росія зараз його читала, вона б збожеволіла. Він абсолютно був невигідний Росії. Але Росія погодилася", - звинуватив він владу України.

За його словами, нібито він має проєкт мирного договору, який російська сторона повинна була підписати. "У мене на столі лежить проект цього договору. І як тільки Росія погодилася на мирні ініціативи, договір, проєкт був викинутий у кошик", - сказав він.

Не був пристебнутим, а машина поїхала на заборонений сигнал світлофора: В Ізраїлі міністр нацбезпеки потрапив у ДТП

субота, 27 квітень 2024, 18:44

Увечері 26 квітня в місті Рамла в Ізраїлі в ДТП потрапив автомобіль, у якому їхав міністр національної безпеки Ізраїлю Ітамар Бен-Гвір. Про це повідомило видання Ynet, передають Патріоти України. Бен-Гвір потрапив в аварію після того, як їхав із місця ...

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...