"Лягли под хахлов и УкроВермахт!": Вечір пам'яті Кузьми "Скрябіна" в Донецьку привів у сказ посібників російських окупантів (фото, відео)

Андрій Вікторович Кузьменко і через 4,5 роки після загибелі продовжує бередити душі, і українців, і ворогів

В окупованому Донецьку на 17 серпня анонсований вечір пам'яті загиблого в ДТП лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка, якому сьогодні виповнився б 51 рік. Вечір пам'яті мають намір провести в Кінокав'ярні ім. Ханжонкова. Однак захід явно під загрозою зриву. Афіші концерту, котрі з'явилися в інтернеті, просто розлютили посібників окупантів.

«Вход строго в вышиванках, и начало вечера начинается с гимна УкроВермахта! Какого ??? Он что для нас герой?». «Они уже не стесняются…», - обурюються «ватники» в соціальній мережі.

Пригадуючи музиканту і те, що він джип атошнікам подарував, і те, що виконував культову кричалку «Путін х. ло! », ненависники української культури постять виступу музиканта і його висловлювання на адресу президента країни-агресора.

Увага! Присутня ненормативна лексика!


У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...