Ляшко обізвав Милованова "непрофесійним бовдуром" у прямому ефірі (відео)

Міністр економіки не знав, що Китай – наш партнер?

Ляшко обізвав Милованова "бовдуром" в прямому ефірі. Фото: скріншот з відео.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко назвав міністра економіки Тимофія Милованова "непрофесійним бовдуром" через його слова про відсутність зв'язку між українською і китайською економіками. Суперечка розгорілася в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" в п'ятницю, 14 лютого, передають Патріоти України.

"Дійсно, ті країни, чия економіка тісно пов'язана з економікою Китаю, вони відчують вплив. Для нас важливіше, щоб ми модернізували свою економіку. Коронавірус не впливає на інвестиції або економіку. Дійсно, якби Україна була розташована поруч із Китаєм, вплив був би зовсім іншим, безпосереднім був би цей вплив", – висловив свою думку Милованов.

Ляшко не стримався і вирішив відреагувати, "щоб всі українці знали правду". "Зверніть увагу на коментар міністра економіки. Від роботи цієї людини залежать ваші кишені, ваші зарплати і робочі місця. Мінсітр економіки розповідає, що коронавірус не вплине на Україну. Може він не знає, хочу повідомити, що через кілька днів після спалаху хвороби ціни на експортовану з України руду впали на 9%. У річному вимірі 200 млн доларів втрат", – обурився політик.

Крім того, він акцентував, що в Китаї почали масово зупиняти роботу великі підприємства. "За даними Держстату, торгівля між Україною і Китаєм на другому місці після ЄС. І людина, яка займає пост міністра економіки і через день бідкається через низьку зарплату, не знає, що китайська економіканаш другий партнер. Горе, коли Україною керують такі непрофесійні бовдури!" – додав Ляшко.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...