Лікар з "Борису", член Комітету ВР з питань здоров'я нації: Ще одного нардепа "Слуги народу" скосив коронавірус

Народний депутат парламентської фракції "Слуга народу" Максим Перебийніс заразився коронавірусів. Про це в суботу, 13 червня, інформує Tелеграм-канал депутата від "Європейська Солідарність" Олексія Гончаренка, зазначають Патріоти України.

"Covid-19 захворів нардеп від Слуги народу Максим Перебийніс", - йдеться в повідомленні. Офіційного підтвердження цієї інформації від фракції поки не поступало.
У 2019 Перебийніс був обраний народним депутатом 9 скликання по 212 округу (Дарницький район Києва) від партії "Слуга народу" як безпартійний. Член Комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги і медичного страхування.
Нардеп також відомий як лікар-анестезіолог вищої категорії. Раніше він завідував відділенням анестезіології та інтенсивної терапії медичного центру "Борис". З 2015 року і до цих пір за сумісництвом - асистент кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Національного медичного університету Богомольця.
Нагадаємо, що недавно народний депутат від фракції "Слуга народу" Валерій Божик також заразився коронавирусной інфекцією.
Ранішеповідомлялось, що коронавірус підтвердився у дружини президента Олени Зеленської. З цієї причини Володимир Зеленський пішов на двотижневу самоізоляцію.

Керченському мосту, логістичним вузлам та базі в Севастополі хана? - США дозволили Україні застосовувати далекобійні ATACMS по Криму - The New York Times

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:42

Україна вже отримала версію балістичні ракети ATACMS із дальністю до 300 кілометрів, стверджують джерела. США дозволили Україні бити по об'єктах у Криму далекобійними балістичними ракетами ATACMS. Про це напередодні повідомила газета The New York Times...

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...