Лікарі із Тули не переймаються та відпочивають на морі: У Маріуполі за два дні зламалися російські мобільні поліклініки

В окупований Маріуполь з російського міста Тула пригнали мобільні поліклініки. Через наплив пацієнтів медичне обладнання зламалося вже через два дні роботи. Про це радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив у Telegram, передають Патріоти України.

Тепер тульські лікарі відпочивають на Білосарайській косі. Жителі міста знову залишилися без медичної допомоги. "Тула пригнала мобільні поліклініки. Два дні роботи - і тульська техніка приблизно пішла за російським кораблем. Через такий наплив людей обладнання просто зламалося. Дива не сталося, і тепер тульські лікарі відмінно проводять час на Білосарайській косі. А люди? Але хто з окупантів думає про людей", - написав Андрющенко.

Раніше він розповідав, що в захопленому Маріуполі неможливо повноцінно відновити медичну систему через брак лікарів і викраденого загарбниками спеціального медобладнання.


Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...