"Ліквідація близько": У Росії розповіли, коли Кремль поверне Крим і Донбас

Російська Федерація наважиться на деокупацію Донбасу і повернення Криму під контроль України. Таку думку висловив російський соціолог Ігор Ейдман, зазначивши, що це трапиться після зміни правлячої верхівки в РФ, повідомляють Патріоти України.

"Майбутнє керівництво Росії, швидше за все, віддасть Крим. Будь-який більш-менш нормальний правитель, прийшовши на зміну Путіну, буде змушений розгрібати те, що накоїв попередник, спершу конфлікт із Заходом, і постарається, щоб Росію сприймали там як нормальну демократичну державу. А це неможливо без ліквідації страшної історії з анексією Криму", — сказав він.

Також соціолог не сумнівається, що у випадку з окупованим Донбасом питання вирішиться ще легше, ніж із Кримом, оскільки "патріотична параноя" в Росії сходить нанівець.

"Якби завтра Путін полетів у космос, на Місяць, то через декілька місяців будь-який його наступник вивів би війська з Донбасу. Тому що це настільки абсурдна історія... Ніяких раціональних причин Росії там стирчати немає. Одні збитки і проблеми. І, зрозуміло, без Путіна війська вивели б досить швидко", — пояснив Ейдман.

Джерело: Факты

Сюжет для "Кварталу-95": Росія оголосила в кримінальний розшук Володимира Зеленського (фотофакти)

субота, 4 травень 2024, 17:27

МВС Росії оголосило в розшук президента України Володимира Зеленського. Про це свідчить відповідна інформація, що з'явилась у базі відомства, повідомляє пропагандистське інформагентство РИА-Новости на своєму Telegram-каналі. . У повідомленні зазначаєт...

Кримінальну статтю уточнювати не схотіли: Росія оголосила Зеленського в розшук

субота, 4 травень 2024, 16:53

Міністерство внутрішніх справ РФ оголосило президента України Володимира Зеленського в розшук. Про це повідомляють російські пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС та публікують відповідний скріншот з бази МВС РФ, передають Патріоти України. Заз...