Ліквідація росіян - "найкраща інвестиція": У РФ обурені заявою сенатора США

У Кремлі бурхливо відреагували на заяви американського сенатора Ліндсі Грема на зустрічі з президентом України Зеленським про те, що ліквідація росіян – "найкраща трата грошей", передають Патріоти України.

Прес-секретар російського диктатора Дмитро Пєсков у коментарі Telegram-каналу Shot заявив, що мати таких сенаторів – велика ганьба для США. "Важко уявити собі більшої ганьби для країни, ніж мати таких сенаторів", – сказав він.

А голова Слідчого комітету Російської Федерації Олександр Бастрикін доручив розпочати кримінальне провадження за фактом висловлювань сенатора.

"На поширеному в мережі Інтернет відеозаписі американський сенатор Ліндсі Грем під час зустрічі з Президентом України заявив про фінансову участь США в заподіянні смерті громадянам Росії. Цьому факту слідчими ГСУ СК Росії буде надано належну правову оцінку", – йдеться в повідомленні СК РФ.

Скандальна фраза сенатора-республіканця Ліндсі Грема

У п'ятницю, 26 травня, американський сенатор-республіканець Ліндсі Грем втретє з початку повномасштабної війни відвідав Україну. Він зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським. На цій зустрічі сенатор заявив наступне: "Росіяни вмирають. Найкраща трата грошей, ніж будь-коли".

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк, коментуючи слова Грема, зауважив, що інвестиція в перемогу України над російськими окупантами, яка гарантуватиме обнулення репутації РФ, – найкраща інвестиція на сьогоднішній день.

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...