Ліквідація зрадників триває: У окупованому Мелітополі підірвали чоловіка колаборантки

Міський голова Мелітополя Іван Федоров повідомив про гучний вибух у житловому районі міста. Про це він написав у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Гучний вибух в житловому районі Мелітополя, біля промислово-економічного коледжу", - зазначив мер.

Він додав, що подробиці події уточнюються.

Видання "РИА Мелитополь" пише про підрив автомобіля місцевої колаборантки - "директорки департаменту освіти" Олени Шапурової. Сама зрадниця нібито жива.

Як пишуть мелітопольські ЗМІ, підірвано чоловіка колаборантки Романа Дзюбу. Він також співпрацював з окупаційним режимом.

Сама Шапурова, як стверджують журналісти, з'явилась на території міської поліклініки та "комендатури" разом з гауляйтером Роговим.

ЗМІ вважають, що Дзюбу могли госпіталізувати з пораненнями у сусідню триповерхову будівлю, де окупанти давно обживаються. Зрадник Рогов зняв окреме відео, щоб засвідчити, що сама Шапурова жива і неушкоджена.

"Згадаймо історію": "Для ворога настають дуже складні часи", - військовий експерт

субота, 27 квітень 2024, 8:26

Ситуація на фронті поки залишається складною, але у найближчій перспективі Сили оборони мають отримати й американську військову допомогу, і рекордний пакет від Великої Британії. Це вирівняє баланс сил на полі бою і допоможе українській армії ефективніш...

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали: