Ліквідували й поранили ще майже 260: ЗСУ на одному з напрямків взяли в полон 12 росіян

На Таврійському напрямку Сили оборони України взяли в полон 12 російських окупантів. Також за добу було ліквідовано й поранено ще 257 ворогів, інформують Патріоти України.

Як повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський, "Сили оборони України працюють та йдуть вперед".

За інформацією командувача, артилерійські підрозділи Сил оборони таврійського напрямку протягом доби виконали 1630 вогневих завдання. "За останню добу втрати ворога вбитими, пораненими та полоненими склали 269 осіб (загиблі - 81, поранені - 176, полонені - 12). Знищено 15 одиниць військової техніки противника. Зокрема, 1 танк, 2 ББМ, 3 артилерійські системи та міномети, 9 одиниць автомобільної та 1 одиниця спеціальної техніки", - інформує Тарнавський.

Також було знищено склад боєприпасів і командно-спостережний пункт ворога, зазначив він.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...