"Ліс горить - ну, п*здець! Просто пекло якесь, на*уй!": Окупанти скаржаться на контрнаступ ЗСУ на Миколаївсько-Херсонському напрямку (відео)

Контратаки українських захисників на Миколаївсько-Херсонському напрямку влаштовують справжнє пекло окупантам. Останні зізнаються, що буквально моляться в окопах, випрошуючи у вищих сил хоча б збереження життя. Цей факт засвідчило перехоплення розмови загарбника, який "потрапив під роздачу" ЗСУ. Аудіо опублікувала Служба безпеки України на YouTube, передають Патріоти України.

У бесіді з товаришем російський окупант розповідає, як їхні позиції українські захисники спершу накрили із реактивних систем залпового вогню "Град". Коли ж ті очухалися, по них почали бити із мінометів.

Описуючи те, як він заплигував в окоп і молився, аби туди не влучив снаряд, військовослужбовець путінської армії не стримував емоцій, використовуючи одну лайку. "У мене прямо 10 метрів від окопу... *бать... Коротше, застрибнув: як у*бало... Сидиш в окопі, бл*дь, *бать, п*здець: "Господи, бл*дь! Тільки не в окоп, тільки не окоп! Коротше, ліс горить – ну, п*здець! Просто пекло якесь, на*уй!" – розповів про ситуацію загарбник.

У СБУ наголосили, що захисники України подбають, аби кожен клаптик нашої землі був таким справжнім пеклом для окупантів із РФ.

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...