Лісосмуга ворогів не врятувала: Прикордонники атакували приховані позиції РФ на Вовчанському напрямку (відео)

Українські прикордонники виявили приховані позиції окупантів на Вовчанському напрямку. Одразу було завдано удару. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ОТУ "Харків".

"На Вовчанському напрямку оператори БПЛА Краматорського прикордонного загону виявили приховані ворожі позиції", - йдеться у повідомленні.

За даними військових, FPV-дронами було завдано удар по укріпленнях окупантів. "Судячи з повторних детонацій, які призвели до потужних вибухів та загоряння, прикордонники знищили польовий склад боєприпасів противника", - додали в ОТУ "Харків".


"Далі буде маневрена оборона": Експерт назвав напрямок, на якому ворог може піти у наступ

субота, 7 вересень 2024, 23:02

Ймовірно, найближчим часом ворог спробує перейти у наступ на Курському напрямку. Під час маневреної оборони росіяни зазнають чималих врат, передають Патріоти України. Про це розповів колишній речник Генерального штабу Збройних сил України (ЗСУ), полков...

"Треба шукати креативні рішення": Міністр оборони Нідерландів дивно пояснив, чому НАТО не закриває небо над Україною

субота, 7 вересень 2024, 20:54

Можливість збиття країнами-партнерами ракет і дронів РФ над Україною має більше ризиків, ніж переваг. Ця ідея може бути не «найефективнішим вирішенням проблеми». Про це заявив міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс у інтерв'ю «Радіо Свобода», пе...