Літає до нього у Мюнхен: Донька Путіна зустрічається з артистом балету Зеленським, - західні ЗМІ

Дочь Путина Катерина Тихонова. Фото:svoboda.org.Дочка Володимира Путіна Катерина Тихонова, як дізналися ЗМІ, створила сім'ю з колишнім худруком Баварського державного балету Ігорем Зеленським. Про це йдеться в розслідування "Важливих історій" і Der Spiegel, передають Патріоти України.

Журналісти дізналися, що за останні два роки донька Путіна Катерина Тихонова літала в Мюнхен понад 50 разів. У цьому місті з 2016 року жив і працював Ігор Зеленський.

Також журналісти отримали дані з електронної пошти співробітника Служби безпеки президента РФ, який, як стверджується, є особистим охоронцем Катерини Тихонової. Серед цих документів є паспорти Тихонової, Зеленського і нібито їхньої доньки, яка народилася в 2017-му. У паспорті, за інформацією ЗМІ, зазначено по батькові дитини - Ігорівна.

На питання про Зеленського джерело Der Spiegel в баварському балеті відповіло, що той "найімовірніше, партнер доньки Путіна". З 2018 року Зеленський входить до наглядової ради Фонду "Національна культурна спадщина", який відповідає за будівництво культурно-освітніх комплексів у регіонах РФ. Проект ініціював особисто Путін.

Зеленський пішов з баварського балету в квітні 2022 року. Можливо, його звільнили через відмову публічно засудити Росію за війну проти України.

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...