Літак ФСБ РФ у Мінську: Коли в Білорусь може прилетіти Путін та чи введуть російські війська

Посадка Ту-214ПУ в Мінську - вже підтверджена інформація, в тому числі за даними з радарів.

У столиці Білорусі Мінську у вівторок, 18 серпня, приземлився літак, який нібито належить ФСБ РФ. Про це заявляється в опозиційному білоруському Telegram-каналі NEXTA Live, передають Патріоти України.

Уточнюється, що Ту-214ПУ (серійний номер 523, реєстраційний номер RA-64523) прилетів у Мінськ ввечері. За даними журналістів, йдеться про літак спецзв'язку. Він призначений "для польоту по колу навколо певних точок під час виїзних візитів перших осіб РФ".

У коментарі "Прямому" головний редактор NEXTA Роман Протасевич заявив, що візит російського літака в Білорусь може означати планування польоту в країну президента РФ Володимира Путіна. "Ми розбираємося, що це може бути і в чому може бути причина. Але попередньо це означає, що найближчим часом Путін, швидше за все, полетить до Мінська", – сказав Протасевич.

Посадка Ту-214ПУ в Мінську, як зазначив, він – "вже підтверджена інформація, в тому числі за даними з радарів". "Поки не варто сподіватися на те, що будуть реально введені якісь війська. З тієї простої причини, що це не вигідно нікому. Лукашенко, швидше за все, не стане настільки провокувати Європу, щоб спровокувати взагалі якийсь міжнародний конфлікт", – додав Протасевич.

Інформація про літак.

Маршрут Ту-214ПУ.

Літак прилетів до Мінська з Росії.

Скриншот


На Донеччині російський БПЛА скинув гранату на легковик із людьми (фото)

неділя, 5 травень 2024, 13:40

У неділю, 5 травня, безпілотник із гранатою атакував авто із цивільними у Покровському районі Донецької області. Внаслідок вибуху поранення дістали троє людей: 68-річний чоловік та двоє жінок 49 та 67 років. Про це повідомляє Донецька обласна прокурату...

В ISW пояснили, що стоїть за оголошенням РФ у розшук політичних і військових лідерів України

неділя, 5 травень 2024, 12:30

Оголошення Росією у розшук президента України Володимира Зеленського та ще кількох політичних і військових лідерів є частиною її інформаційної операції з дипломатичної ізоляції країни. Кремль і не думає полишати спроб представити свою неспровоковану аг...