Літак Путіна помітили у повітряному просторі Білорусі, - Flightradar24

Урядовий літак Російської Федерації, який називають "повітряним штабом Путіна", "засвітився" у повітряному просторі Білорусі, інформують Патріоти України.

Як повідомляє агентство Aktu News з посиланням на дані сервісу відстеження польотів Flightradar24, борт помітили над Білоруссю у суботу, 3 грудня. Диктатор часто користується цим Ту-204. "Літак, який президент Росії Путін використовує як командний штаб, щойно влетів у повітряний простір Білорусі", - йдеться у повідомленні. Втім, неможливо перевірити, чи перебуває Путін на борту літака у цей час.

Чи летить Путін у Білорусь і що це може означати для України?

Ймовірний візит Путіна в Білорусь викликає занепокоєння, адже ні Кремль, ні адміністрація Лукашенка не анонсувала його. Візит може відбутися на тлі накопичення угруповання ворожих військ на території РБ, про яке сьогодні повідомляло Командування Об'єднаних сил ЗСУ.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...