Літак з Навальним у режимі секретності вилетів до Німеччини

Але секретність не розповсюджувалась на телепропагандистів Путіна з "Росії-1"

Російського опозиціонера, засновника Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального відправили на лікування до Німеччини. Про це заявила прес-секретар ФБК Кіра Ярмиш у twitter, зазначають Патріоти України. Разом із хворим до Німеччини полетіла також його дружина Юлія.

За словами Ярмиш, політика повезли в аеропорт таємно, хоча раніше була домовленість, що в реанімобілі разом з ним будуть їхати його брат Олег та юрист ФБК Іван Жданов.

На посадковій смузі, окрім російських та німецьких лікарів, перебували також співробітники служби безпеки аеропорта, транспортна поліція та журналісти "Росії-1" з камерою.

Раніше лікарі не дозволяли транспортувати Навального, аргументуючи це тим, що його стан нестабільний. Пізніше вони все ж таки погодились на перевезення політика до іншої клініки.

Літак із опозиціонером сяде в Берліні.

Що передувало: Дружина Олексія Навального Юлія звернулася до Володимира Путіна з вимогою дозволити перевезення опозиціонера на лікування до Німеччини.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...