"Літаки головне вчасно заправити. П'ятниця ж непередбачувана": У мережі бурхливо відреагували на пост прессекретаря Зеленського із помилками

Прессекретар президента Сергій Никифоров анонсував зустріч Володимира Зеленського з журналістами 26 листопада, однак припустився одразу двох грубих помилок. На своїй сторінці у Facebook він хотів розповісти, що на прес-конференцію будуть запрошені неупереджені працівники пера, проте вийшло зовсім навпаки, передають Патріоти України.

Журналіст із багаторічним стажем допустив друкарську помилку в українському слові "колеги", написавши його з двома "лл", а також зауважив, що коли громадськість побачить список ЗМІ та імен журналістів, "сумнівів щодо упередженості не залишиться". Відвідувачі сторінки прессека глави держави звернули увагу на помилки, і той почав їх правити.

Протягом кількох годин початкове повідомлення зазнало трьох редакцій.

Никифоров виправив помилки, зауваживши, що припустився їх через поспіх. Користувачі соцмереж бурхливо відреагували на його пояснення.

"Літаки головне вчасно заправити. П'ятниця ж непередбачувана". – "Наступного разу, як будете поспішати, візьміть гелікоптер у ДСНС, тоді встигнете", - пригадали Банковій журналістське розслідування про відзначення ювілею Андрія Єрмака в резиденції глави держави в Карпатах.

"Так пишете, ніби у когось були сумніви в упередженості". - "Цікаво, де ви стільки Іванових, Наталок Мосійчук знайдете?" - іронізують користувачі соцмереж.

"Ванну теплу приготували? Темники роздали? Молодці. Тільки його брехня вже нікому не цікава". – "Шустер, Юрій Бутусов, Орловська Світлана, Денис Бігус, Михайло Ткач, Наталія Седлецька, Єгор Чечеринда, Сергій Руденко, Сергій Андрушко запрошені? " – цікавляться відвідувачі сторінки Никифорова.

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...