Літав над армійськими складами: Під Одесою військові відкрили вогонь та збили поліцейський дрон за 1,5 млн

У передмісті Одеси військові збили новенький поліцейський дрон вартістю майже 1,5 млн грн, який літав біля армійських складів. Про це повідомляє УНІАН, посилаючись на поліцію Одеси.

Інцидент стався вчора під час випробування коптера. Для цього в Одесу приїхали фахівці з Києва. Через деякий час обладнання перестало відповідати на сигнал.

При цьому, за даними джерела видання, незадовго до цього в правоохоронні органи надійшло повідомлення про те, що над складами військової частини, яка дислокується в районі села Усатове, літає невідомий дрон. У зв’язку з цим були підняті співробітники патрульної поліції, Нацполіції та Нацгвардії. Тому, хто знайде дрон, обіцяли 2 тис. грн. Однак в результаті його виявили розбитим.

Пізніше з’ясувалося, що військовослужбовці прийняли поліцейський апарат за ворожий і збили.

“Про поліцейські навчання військові нічого не знали, їх не попередили”, – розповів співробітник поліції.

За його відомостями, дрон вартістю майже 1,5 млн грн з’явився на озброєнні у регіонального главку Нацполіції всього кілька днів тому.

У Нацполіції поки не коментують інцидент.

У той же час в Telegram-каналі “Х***ва Одеса” опублікували фото збитого поліцейського дрона.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...