"Любіть по-рускі". Замість розстрілів - публічні зґвалтування. Окупанти поскаржилися на жорстокість кадировців, - ЗМІ

У стані російських окупаційних військ, які перебувають в Україні, спостерігається панічний настрій і пригнічення морального духу через жорсткі дії загороджувальних загонів. Зокрема, для покарання бійців "другої армії світу" кадировці вчиняють публічні зґвалтування "відмовників". Про це повідомляє "24 канал" із посиланням на джерела в українських спецслужбах, передають Патріоти України.

Зазначається, що після успішного бліцкригу ЗСУ на Харківщині в армії РФ змінили підходи мотивування військових – за новим задумом, боятися кадировців вони мають більше, аніж воїнів ЗСУ.

Якщо раніше кадировці застосовували децимацію чи просто вивозили деяких "п'ятисотих" із позицій для вбивства десь подалі від лінії фронту, то зараз вони підвищують моральний дух орди в інший спосіб.

"Аби бородатих тіктокерів боялися більше, ніж високоточних снарядів та бійців ЗСУ, найманці чеченського царька вирішили замінити розстріли потенційних дезертирів на інше покарання. Відтепер кадировці почали приїжджати до штабів підрозділів, в яких особовий склад відмовляється тримати оборону чи наступати на українські позиції. Туди ж на вимогу тіктокерів привозять по 10-20 вояк, які "проявили боягузтво". Замість погроз вбивством, побиття чи просто "виховної бесіди" про те, як потрібно захищати батьківщину, кадировці почали ґвалтувати російських солдатів – як покарання", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що таке покарання є превентивним і застосовують його не тільки щодо мобілізованих на Донбасі, але й до загонів кадрових військ ЗС РФ. Від зґвалтування рятують лише погони – офіцерів кадировці не чіпають.

"При цьому скарги на сексуальне насильство, яке скоїли кадировці, представники ВСП та керівники підрозділів не приймають. Ба більше, працівникам медичних служб наказали не надавати допомогу постраждалим від кадировців, а також не оформлювати факт заподіяння ними ушкоджень документально", – стверджує "24 канал".

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...