"Любовь без имени, а нелюбовь без вины": Естрадна подруга Зеленського не розуміє, навіщо Вова пішов у президенти

Українська співачка Ірина Білик висловила своє ставлення до президенства старого партнера по сцені . Так артистка вважає Володимира Зеленськогодуже доброю і душевною людиною. Однак не розуміє, навіщо той пішов в президенти – адже це дуже складно і забирає багато часу. Про це діячка маскультури повідомила в інтерв'ю виданню "Гордон", зазначають Патріоти України.

"Можу сказати те, що говорила сьогодні вранці моя мама: "Я коли бачу Володю, мені весь час його шкода. Ну чому він пішов туди? Це ж так складно – бути президентом!" Я скажу, що у мене приблизно ті ж думки. Чому? Тому що Володя дуже добра людина. Дуже душевна. Те, що талановитий – це взагалі не обговорюється. У нього є сім'я, діти, і виходить, що для них дуже мало залишається часу. Я впевнена, вся в його родина працює на цей імідж – дружина президента, діти президента. А тримати якийсь імідж – це дуже-дуже важко. Адже потрібно постійно все контролювати – кожне слово, у що ти одягнений, з ким спілкувався, що пишеш в смс та інше", – сказала Білик.

Також Білик додала, що незважаючи ні на що, їй хочеться побажати Зеленському "приємного людського життя".

"Все життя президентів контролюється ще кимось ззовні й це дуже складно. Тому навіть їм хотілося би побажати приємного людського життя. І Володимиру Олександровичу бажаю того ж..." – підсумувала Білик.


Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...

"Підриваються наші бійці та техніка": Російські окупанти скаржаться на українські ДРГ, які заходять із Сумщини

неділя, 5 травень 2024, 17:43

Російські окупанти скаржаться, що українські ДРГ активізувалися з боку Сумщини і створюють проблему для їхнього особового складу та техніки. Про це розповів командир російської інженерно-саперної роти, передають Патріоти України. За його словами, украї...