Любов до довгих столів виявилася заразною: Патріарх Кирило відзначився путінською звичкою (фото)

Російські лідери занадто побоюються за своє життя, попри це посилають на вірну загибель тисячі солдатів в Україну. Та якщо раніше таким займався російський диктатор Володимир Путін, то тепер це помітили й в патріарха Кирила. Пресслужба Російської православної церкви опублікувала фотографію зустрічі Кирила з ієреєм Олегом Овчаровим, передають Патріоти України.

Він – заступником голови синодального відділу із взаємодії зі збройними силами та правоохоронними органами. Про що вони спілкували – невідомо.

Хоча ця зустріч навряд чи нагадувала спілкування духовних осіб. Кирил на фотографії сидить за довгим столом. Овчарова ж посадили за окремий невеликий столик поруч, ніби натякаючи, що він не рівня, щоб сидіти за одним столом з Кирилом. Та й загалом між "співрозмовниками" на фотографії чимала відстань, потребу в якій важко пояснити.

Путін і довгі столи

До цього такою "столовою гігантоманією" відзначався Володимир Путін. Під час переговорів з іноземними лідерами він використовував довжелезний шестиметровий стіл, де гості сиділи навпроти в іншому кінці. Так було, коли до Москви з офіційним візитом прибув президент Франції Еммануель Макрон 8 лютого.

Користувачі інтернету тоді не могли стриматися, щоб не наробити мемів за результатами цих зустрічей за довгим столом.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...