Любиш Лукашенка - люби і СІЗО: "Раз Кива так просит, пора отправлять на нары Медведчука", - Казанський

Нардеп Ілля Кива підтримав примусове приземлення пасажирського літака в Мінську і затримання журналіста Романа Протасевича, нагадують Патріоти України.

23 травня народний депутат від "ОПЗЖ" Ілля Кива привітав білоруські спецслужби з проведенням "блискучої операції по нейтралізації супротивника": "Придем к власти, обязательно будем использовать опыт наших соседей!".

Журналіст і блогер Денис Казанський зазначив, що не так давно депутати від "ОПЗЖ" скаржилися на політичні репресії та переслідування в Україні. А тепер вони радо вітають розправу над журналістом в Білорусі. "Ну, раз Кива так просит "нейтрализацию противника несущего угрозу национальной безопасности", пора уже отправлять на нары его шефа Медведчука. А за ним и 70% фракции ОПЗЖ (там почти каждого есть за что закрывать). Правила простые. Любишь Лукашенко - люби и СИЗО", - резюмував Казанський.

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...