"Любитель раздела "зрелые мамочки": Нардеп засвітив порносайт на телефоні в залі Ради (відео)

Депутат Верховної Ради України під час засідання засвітив порносайт серед однієї з вкладок браузера на своєму телефоні. Відповідний ролик у неділю, 2 травня, опублікував Telegram-канал "Карточный Офис", передають Патріоти України.

За даними анонімного автора, політиком є народний обранець від "Опозиційної платформи – За життя" Віктор Чорний. На злитих у мережу кадрах видно лише руки й екран смартфона нардепа. Крім сайту з контентом для дорослих, у браузері депутата ВР видно також кілька статей і новинних сайтів.

"Чорний встав перед складним вибором під час засідання Верховної Ради: почитати новини з Офісу генерального прокурора, подивитися категорію "зрілі матусі" на PornHub або дізнатися, чим займається глава Фонду держмайна", – пожартував автор Telegram-каналу.

Пізніше в "Карточном Офисе" опублікували відповідь Чорного. Він заявив, що порно не дивиться, а руки й телефон на відео – не його. Політик також закликав видалити пост.

Нагадаємо, раніше Чорний у свій робочий час також користувався телефоном. Він вибирав в інтернет-магазині гирі.

Інформація про народного депутата

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...