"Любитель вечірок" вскочив у халепу: Жеваго у Франції відправили під екстрадиційний арешт

Суд французького міста Шамбері виніс рішення про екстрадиційний арешт українського олігарха-втікача Костянтина Жеваго. Про це повідомила пресслужба Державного бюро розслідувань і люди в Офісі генпрокурора у коментарях "Українській правді", передають Патріоти України.

Рішення було ухвалене 28 грудня. Бізнесмен перебуватиме під арештом, поки правоохоронні органи Франції розглядають екстрадиційний запит України про його видачу.

Джерела в ОГП повідомили, що наступні 40 діб Жеваго має провести під вартою. Драматизму ситуації додає той факт, що іще день тому, 28 грудня, яхта Жеваго "Z" чекала господаря біля аеропорту на Мальдівах. Це може свідчити про те, що олігарх збирався летіти святкувати Новий рік на острови.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...