"Людей немає, що взимку їсти будемо": У Криму скаржаться на катастрофічно провальний сезон

В окупованому Криму місцеві жителі скаржаться на відсутність туристів через війну в Україні, передають Патріоти України.

У курортний Крим в цьому році ніхто не приїхав, а люди не знаю як будуть жити взимку, оскільки не можуть заробити потрібні кошти.

Багато хто вже став критикувати Росію за те, що уряд країни-агресора не передбачив проблеми на півострові і розв'язав бойові дії.

"5 липня! Людей немає! Ну що, наїлися дешевих херсонських овочів? Що взимку будемо їсти?",- пишуть люди в соцмережах.

За їх словами, Крим живе за рахунок коштів, зароблених в літній сезон, а поки в Україні йде війна, на півострів не будуть приїжджати ні українці, ні росіяни, чия влада окупувала українські території.

Місцеві жителі також опублікували кілька фотографій з найвідоміших колись в Гурзуфі пляжів, які зараз спорожніли. Подекуди видно кілька людей у морі, а також з десяток парасольок на пляжі.

Українці не пройшли повз і нагадали кримчанам, що до окупації півострова в Криму потрібно було займати місця на пляжі о 5 ранку.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...