"Людям дуже складно виживати... передвиборчі обіцянки були абсолютно іншими": Ярош оцінив шанси Зеленського виграти нові вибори

Рейтинг президента Зеленського та його партії продовжує падіння На це впливає не лише пандемія коронавірусу, а й непрофесіоналізм влади, що призвів до економічного спаду та зубожіння населення України. Про це в інтерв'ю головному редактору інтернет-видання «ГОРДОН» заявив командувач Української добровольчої армії та радник головкому ЗСУ Дмитро Ярош, зазначають Патріоти України.

Ярош звернув увагу на зростання цін, яке неможливо зупинити, через яке простим українцям дуже складно виживати. На його думку, є багато об'єктивних обставин, чому так відбувається, але все ж таки «економічний спад почався дуже різко».

Військовий нагадав, що передвиборчі обіцянки Зеленського були абсолютно іншими. Зокрема він обіцяв знизити тарифи на комунальні послуги, говорив, що 80-річні пенсіонери взагалі не платитимуть комуналку.

Ярош вважає, що влада має говорити про це з українцями та чітко сказати, коли ситуація покращиться.

Він уточнив, що якщо не зупинити всі ці процеси, якщо не переконати суспільство, що колись буде краще, то падіння рейтингу Зеленського та його команди продовжиться. Українці можуть потерпіти, але мають розуміти, що на них очікує у майбутньому.

Колишній очільник «Правого сектора» припустив, що сьогоднішня ситуація в Україні може допомогти п'ятому президенту Петру Порошенку повернутись до влади.

Радник головкому вважає, що Зеленський не має шансів переобратися на другий термін, враховуючи реальність.

Він нагадав також, що свого часу Зеленський давав обіцянку, що йде лише на один термін. А слово треба тримати, вважає колишній лідер «Правого сектору».


У ворога великі проблеми: Російська ППО все частіше збиває свою авіацію в окупованому Криму

четвер, 18 квітень 2024, 8:56

Російські окупанти дедалі частіше почали збивати власні повітряні судна над тимчасово окупованим Кримом. Причиною "дружнього вогню" російської ППО стала наростаюча напруга через постійні атаки України по російських військових об'єктах на півострові, п...

Ще один фронт російсько-української війни: Буданов визнав, що ГУР воює в Африці - ЗМІ

четвер, 18 квітень 2024, 8:15

Частина бійців ГУР може воювати в Африці проти найманців ПВК Вагнер. Про це у середу, 17 квітня, повідомляє Washington Post з посиланням на керівника української розвідки Кирила Буданова. . "Ми проводимо такі операції, спрямовані на зниження російськ...