"Людям із нормальними цінностями там важко": Путін заявив, що росіяни повертаються додому з Європи через... туалети (відео)

Президент Володимир Путін, виступаючи на муніципальному форумі «Мала батьківщина – сила Росії», сказав, що росіяни, які виїхали за кордон, повертаються на батьківщину через «загальні туалети для хлопчиків і дівчаток» в інших країнах. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

«Загальні туалети для хлопчиків і для дівчаток, ще щось таке – це вже стало річчю такої побутовою, буденною. І ті, хто колись поїхав з різних міркувань, вони вже багато хто повертається або думають повернутися. Дуже важко жити за таких умов для людей із традиційними нормальними людськими цінностями», – каже Путін.

Варто зазначити, що у 2022 році Росія пережила дві масові хвилі еміграції: навесні після повномасштабного вторгнення в Україну та восени після оголошення мобілізації. Згідно з розрахунками, з початку війни з Росії виїхали від 817 тис. до 922 тис. осіб.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...