Люди готові їхати в одній вантажівці з "двохсотими": Соцпрацівник розповів жахливі деталі евакуації з гарячих точок

Соціальна місія ПЦУ евакуюює людей із гарячих точок. Більшість дітей, яких вивозять, – важкохворі та потребують допомоги. Про це в ефірі 24 каналу розповів Роман Холодов, керівник соціальної місії ПЦУ. Він особисто вивозить хворих дітей з-під лінії вогню, передають Патріоти України.

Діти хочуть втекти з пекла

Буває й таке, що у машині швидкої допомоги "пакується" до 11 людей. Люди готові їхати стоячи, в незручних умовах. "Але діти розуміють, що таке війна, вони не жаліються і дуже хочуть втекти з того пекла. Вони бояться", – додав керівник соціальної місії .

Він навіть розповів, що під час евакуації люди були готові їхати із "двохсотими" в одній вантажній машині, коли не було місця. Вони просто хотіли втекти від жахіть – їм не потрібно було більше нічого, вони брали з собою лише документи та дітей.

Евакуювали понад 250 дітей

Вже вдалося евакуювати понад 250 дітей. Як він зазначив, більшість із діток – важкохворі. І за них говорять їхні батьки. "Їхні мами, татусі, рідні та близькі люблять цю дитину не за якісь успіхи, а за те, що вона дихає. І коли ти вивозиш таку людину, відчуваєш любов і подяку матерів", – розповів Холодов.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...