"Люди гинуть від відсутності ліків, померлих нікому ховати": Влада Ізюма просить терміново організувати гумкоридори

Місто Ізюм Харківської області два тижні перебуває в облозі російських окупантів. У місті дуже складна гуманітарна ситуація: померлих нікому ховати, вивезти людей немає змоги. Місцева влада закликає терміново організувати гуманітарні коридори з двох боків. Про це повідомив заступник мера Ізюма Володимир Мацокін, передають Патріоти України.

"Люди без води, світла, тепла, їжі, ліків, зв’язку. Ситуація нічим не краща від Маріуполя. Отримуємо інформацію, що ті, хто вціліли під обстрілами помирають від хвороб і відсутності ліків. Померлих нікому ховати. Медична допомога не надається. Підвезти гуманітарну допомогу, яка є в достатній кількості, немає змоги. Вивезти людей немає змоги.

Ворог підступно обстрілює дорогу до Слов'янська, а дорога з Харкова контролюється окупантом. Ізюмчани на межі. Мости зірвані, місто розрізано навпіл. Сполучення жодного! Ізюму потрібні терміново гуманітарні коридори з двох боків ( з боку Харкова і з боку Слов’янська ) для доставки гуманітарних вантажів. Ізюму потрібні зелені коридори з двох боків для евакуації громадян", - написав Мацокін.

Крига скресла? Очільник МЗС Британії повідомив, коли Україна отримає дозвіл на удари західним озброєнням вглиб РФ

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:58

Рішення щодо зняття обмежень для України на застосовання західної далекобійної зброї по військових цілях на території Росії буде прийняте до початку зими. Про це у четвер, 26 вересня, заявив міністр закордонних справ Великої Британії Девід Леммі, перед...

На концерті Кобзона тримається підвищений аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати ворога станом на 27 вересня

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:50

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.09.24 орієнтовно склали: