Люди їхали додому з роботи: У Харківській області російський дрон влучив у цивільний автомобіль, є загиблі (фото)

У селі Петропавлівка Куп’янського району Харківської області внаслідок влучання російського дрона в цивільну автівку загинули двоє людей. Ще одна — дістала поранення. Про це повідомляє глава Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України.

Усього в автомобілі було троє людей — усі цивільні. 38-річний водій та 50-річний пасажир загинули на місці. 48-річну дружину останнього доставили у лікарню, повідомляє Синєгубов.

За його даними, усі вони поверталися додому після роботи на місцевій фермі.

Велика небезпека: Росія почала використовувати дешеві безпілотники для виявлення ППО України

субота, 27 липень 2024, 6:20

Росія почала використовувати нові дешеві безпілотники у своїх далеких атаках на Україну, щоб виявляти засоби ППО, фіксувати ушкодження і діяти як приманки, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За останні два-три тижні Росія застосувала д...

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...