Люди намагаються від них ховатися: Мер Федоров розповів про поведінку найманців-сирійців у Мелітополі

Федоров підтвердив факт перебування в Мелітополі сирійських найманців. Він розповів, що вони вживають багато алкоголю і непристойно поводяться. Сирійців помітили в районі під назвою Авіамістечко. Про це заявив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі телеканалу "Рада" 21 червня, повідомляють Патріоти України.

Іван Федоро розповідає, що в Мелітополі є окремий район, що називається Авіамістечко. Він розташований близько до захопленої окупантами авіаційної військової бази. Тут місцеві жителі і помітили сирійців, одягнених в російську форму. Було це 2 дні тому.

Мер Мелітополя наголошує, що перебування сирійців у місті – це правдивий факт від жителів, які бачили це своїми очима. Сирійці, як і всі російські окупанти, поводяться непристойно і п’ють багато спиртного. Тому люди стараються не виходити з домів.

"Російські військовослужбовці по-різному поводяться з місцевим населенням. Але ми знаємо, що вони вживають багато алкоголю, досить непристойно поводять в післяобідній час. Тому люди намагаються від них ховатися. Вони майже не виходять зі своїх квартир, коли бачать російського військового", – розповідає Федоров.

У Мелітополі, як і в інших окупованих містах, високий рівень злочинності. Адже окупанти викрадають людей і роблять все, щоб їм було дискомфортно жити.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...