Люди продають усе, щоб вижити: Окупований Маріуполь став містом стихійних ринків (відео)

Тимчасово окупований Маріуполь став містом стихійних ринків. Рашисти довели людей до відчаю, вони намагаються продати усе, що в них залишилося. Про це повідомляється на сторінці Маріупольскої міської ради у Telegram, передають Патріоти України.

На відео, яке розмістила міськрада, можна побачити стихійні ринки. Люди продають усе: від старого взуття до ліків та іграшок. Мешканці тимчасово окупованого міста намагаються заробити хоч трохи грошей, адже рашисти влаштували у Маріуполі справжню гуманітарну катастрофу.

"У місті майже немає роботи та відсутня гуманітарна допомога. Жителі торгують всім – від старого одягу та взуття до ліків та дитячих іграшок. Все аби отримати хоч якісь гроші, щоб вижити. Саме так виглядає гуманітарна катастрофа, яку створила Росія у нашому місті", - йдеться у повідомленні.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...