"Люди спокійно пересуваються": Зрадник Сальдо на тлі затопленої вулиці розповів, що все під контролем (відео)

Колаборант, ексмер Херсона, а нині «тимчасовий виконувач обов’язків губернатора Херсонської області» Володимир Сальдо заявив, що у затопленій Новій Каховці «люди спокійно рухаються вулицями». В цей час у нього за спиною йшов під воду перший поверх місцевого будинку культури. Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України.

Також Сальдо сказав, що міста нижче за течією Дніпра після руйнування Каховської ГЕС «живуть», а люди там «спокійно рухаються вулицями». «Нова Каховка та всі міста, які знаходяться нижче за течією – Олешки, Гола Пристань, Херсон та інші населені пункти – живуть. Люди спокійно рухаються вулицями. Ось щойно проїжджав вулицями. Працюють автозаправки, працюють деякі магазини, працюють навіть підприємства», – сказав Сальдо.

Судячи з відео, Сальдо спілкувався з представниками російських ЗМІ у будівлі з видом на затоплений будинок культури у Новій Каховці. На записі видно, що коли чиновник коментував ситуацію у місті, вода практично приховала фонтан перед палацом культури та двері першого поверху будівлі.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали:

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...