Люди відбили затриманого у ОМОНівців: У Мінську почалися протести (відео)

Навколо Адміністрації президента скупчення спецтехніки - автозаки, водометні машини, армійські вантажівки. Багато міліції, співробітників внутрішніх військ і спецназу.

Сьогодні, 9 серпня, після закриття виборчих дільниць (о 20:00) центр Мінська частково перекритий, а на проспекті Незалежності починають збиратися люди. Про це повідомляє сайт "Белапан", передають Патріоти України.

Перекрита площа Незалежності, вздовж Жовтневої транспорт поки ходить. У метро почали оголошувати, що для обслуговування пасажирів закриті станції "Жовтнева", "Купаловська", "Площа Леніна", "Немига", "Фрунзе", "Молодіжна", нібито "з метою забезпечення безпеки пасажирів".

До того ж, у багатьох районах міста відсутній не тільки інтернет, але і телефонний зв'язок. Навколо Адміністрації президента скупчення спецтехніки - автозаки, водометні машини, армійські вантажівки. Багато міліції, співробітників внутрішніх військ і спецназу.

Крім цього, повідомляється, що біля стели "Мінськ - місто-герой" в столиці Білорусі і ще в декількох містах країни почалися затримання. ОМОН застосував світлошумові гранати проти протестуючих в центрі Мінська. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Народ проти силовиків

У мережі з'явилося відео, як представники ОМОНу б'ють на вулиці людей і пакують їх у машини. Але в якийсь момент сталося те, чого вони точно не очікували.

На силовиків налетіли десятки перехожих, на захист людей, і почали бити вже їх і проганяти на проїжджу частину. Всі, хто не приєднався до цієї сутички, аплодували і кричали на підтримку захисників.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...