
Люди з дефіцитом вітаміну D мають майже 99% смертність, якщо хворіють COVID-19. Як повідомляє DailyMail, п'ять незалежних вчених з Індонезії на чолі з Прабово Рахарусуною проаналізували лікарняні записи 780 осіб, у яких діагностували COVID-19, передають Патріоти України
Вони встановили, що 98,9% пацієнтів, у яких були дефіцит вітаміну D (нижче 20 нг/мл), загинули, тоді як серед решти хворих рівень смертності становив 4,1%.
У групі ризику знаходяться деякі етнічні групи населення, а також люди похилого віку, так як з віком організм все гірше виробляє вітамін D. Крім цього, експерти вважають, що через довгу самоізоляцію люди стали ще більш уразливі для цієї проблеми. Зараз вчені мають намір провести рандомізовані контрольовані випробування, щоб перевірити, чи може прийом вітаміну D врятувати життя пацієнтів з COVID-19.
28-річна прессекретарка Білого дому оголосила в Instagram про свою другу вагітність. Керолайн Левітт стане першою в історії США людиною на цій посаді, яка виконуватиме обов’язки під час вагітності, передають Патріоти України з посиланням на сайт FoxNew...
27 грудня начальник Генштабу ЗС країни-агресора РФ Валерій Герасимов доповів нелегітимному російському президенту Володимирові Путіну про нібито захоплення окупаційними військами населених пунктів Гуляйполе і Степногірськ Запорізької області, а також М...