Люди з дефіцитом вітаміну D мають майже 99% смертність, якщо хворіють COVID-19. Як повідомляє DailyMail, п'ять незалежних вчених з Індонезії на чолі з Прабово Рахарусуною проаналізували лікарняні записи 780 осіб, у яких діагностували COVID-19, передають Патріоти України
Вони встановили, що 98,9% пацієнтів, у яких були дефіцит вітаміну D (нижче 20 нг/мл), загинули, тоді як серед решти хворих рівень смертності становив 4,1%.
У групі ризику знаходяться деякі етнічні групи населення, а також люди похилого віку, так як з віком організм все гірше виробляє вітамін D. Крім цього, експерти вважають, що через довгу самоізоляцію люди стали ще більш уразливі для цієї проблеми. Зараз вчені мають намір провести рандомізовані контрольовані випробування, щоб перевірити, чи може прийом вітаміну D врятувати життя пацієнтів з COVID-19.
Колишня учасниця шоу Справжні домогосподарки Нью-Джерсі і подкастерка Сігаліт «Сіггі» Флікер стала членом правління Ради пам’яті жертв Голокосту в США. Про це призначення президент США Дональд Трамп оголосив у своїй соцмережі Truth Social, передають Па...
Народний депутат від фракції «Слуга народу» Максим Бужанський 9 травня привітав українців «с Днем Победы». Нагадаємо цей пропагандистський штамп країна-агресорка використовує у тому числі прославляючи нині дії своєї окупаційної армії на території Украї...