Люди з дефіцитом вітаміну D мають майже 99% смертність, якщо хворіють COVID-19. Як повідомляє DailyMail, п'ять незалежних вчених з Індонезії на чолі з Прабово Рахарусуною проаналізували лікарняні записи 780 осіб, у яких діагностували COVID-19, передають Патріоти України
Вони встановили, що 98,9% пацієнтів, у яких були дефіцит вітаміну D (нижче 20 нг/мл), загинули, тоді як серед решти хворих рівень смертності становив 4,1%.
У групі ризику знаходяться деякі етнічні групи населення, а також люди похилого віку, так як з віком організм все гірше виробляє вітамін D. Крім цього, експерти вважають, що через довгу самоізоляцію люди стали ще більш уразливі для цієї проблеми. Зараз вчені мають намір провести рандомізовані контрольовані випробування, щоб перевірити, чи може прийом вітаміну D врятувати життя пацієнтів з COVID-19.
Швеція планує збільшити витрати на оборону збільшить витрати на оборону на 2,4 млрд євро, що є найбільшим зростанням з часів "Холодної війни". Про це заявив прем’єр-міністр країни Ульф Крістерссон, передають Патріоти України. Глава уряду зазначив, що р...
На Куп’янському напрямку сили оборони України успішно затопили трубу, якою російські війська намагалися просуватися. Про це розповів молодший лейтенант, командир взводу роти ударних безпілотних авіаційних комплексів 112 бригади ТРО м. Києва Андрій Вовк...