Люди з дефіцитом вітаміну D мають майже 99% смертність, якщо хворіють COVID-19. Як повідомляє DailyMail, п'ять незалежних вчених з Індонезії на чолі з Прабово Рахарусуною проаналізували лікарняні записи 780 осіб, у яких діагностували COVID-19, передають Патріоти України
Вони встановили, що 98,9% пацієнтів, у яких були дефіцит вітаміну D (нижче 20 нг/мл), загинули, тоді як серед решти хворих рівень смертності становив 4,1%.
У групі ризику знаходяться деякі етнічні групи населення, а також люди похилого віку, так як з віком організм все гірше виробляє вітамін D. Крім цього, експерти вважають, що через довгу самоізоляцію люди стали ще більш уразливі для цієї проблеми. Зараз вчені мають намір провести рандомізовані контрольовані випробування, щоб перевірити, чи може прийом вітаміну D врятувати життя пацієнтів з COVID-19.
Суд в Улан-Уде оштрафував місцеву мешканку Євгенію Занданову на 10 тис рублів, визнавши її винною у розпалюванні ненависті або ворожнечі. Причиною стало те, що росіянка назвала чоловіка у загальнобудинковому чаті «хохлом» та приписала українцям негатив...
Російські війська під час атаки по Україні кілька місяців тому серйозно пошкодили радіолокаційну установку системи протиповітряної оборони Patriot. Про це повідомив німецький генерал-майор Майк Келлер в інтерв'ю Frankfurter Allgemeine Zeitung, передают...