
Люди з дефіцитом вітаміну D мають майже 99% смертність, якщо хворіють COVID-19. Як повідомляє DailyMail, п'ять незалежних вчених з Індонезії на чолі з Прабово Рахарусуною проаналізували лікарняні записи 780 осіб, у яких діагностували COVID-19, передають Патріоти України
Вони встановили, що 98,9% пацієнтів, у яких були дефіцит вітаміну D (нижче 20 нг/мл), загинули, тоді як серед решти хворих рівень смертності становив 4,1%.
У групі ризику знаходяться деякі етнічні групи населення, а також люди похилого віку, так як з віком організм все гірше виробляє вітамін D. Крім цього, експерти вважають, що через довгу самоізоляцію люди стали ще більш уразливі для цієї проблеми. Зараз вчені мають намір провести рандомізовані контрольовані випробування, щоб перевірити, чи може прийом вітаміну D врятувати життя пацієнтів з COVID-19.
Російські війська на Покровському напрямку повернулися до механізованих штурмів і значно наростили інтенсивність атак. Про це повідомив офіцер бригади Національної гвардії України "Рубіж" Володимир Черняк, передають Патріоти України. За його словами, о...
Вашингтон має зрозуміти, що Москва не готова до конструктиву в переговорному процесі. Кремль і далі має намір захопити Україну або руками Трампа, або силою. Про це в етері "Еспресо" розповів дипломат Роман Безсмертний, надзвичайний і повноважний посол ...