
Люди з дефіцитом вітаміну D мають майже 99% смертність, якщо хворіють COVID-19. Як повідомляє DailyMail, п'ять незалежних вчених з Індонезії на чолі з Прабово Рахарусуною проаналізували лікарняні записи 780 осіб, у яких діагностували COVID-19, передають Патріоти України
Вони встановили, що 98,9% пацієнтів, у яких були дефіцит вітаміну D (нижче 20 нг/мл), загинули, тоді як серед решти хворих рівень смертності становив 4,1%.
У групі ризику знаходяться деякі етнічні групи населення, а також люди похилого віку, так як з віком організм все гірше виробляє вітамін D. Крім цього, експерти вважають, що через довгу самоізоляцію люди стали ще більш уразливі для цієї проблеми. Зараз вчені мають намір провести рандомізовані контрольовані випробування, щоб перевірити, чи може прийом вітаміну D врятувати життя пацієнтів з COVID-19.
У "мирний план" США будуть внесені певні зміни. Таку заяву за підсумками переговорів у Женеві в неділю зробив держсекретар Сполучених Штатів Марко Рубіо. Про це пише Sky News, передають Патріоти України. Зазначається, що, ймовірно, йдеться про зміни на...
Ввечері 23 листопада 2025 року у Слов’янську на Донеччині щонайменше п’ятеро людей дістали поранення внаслідок чергової атаки російських військ. Про це інформує Нацполіція, передають Патріоти України. Вдень окупанти скинули на місто три авіабомби типу ...