
Люди з дефіцитом вітаміну D мають майже 99% смертність, якщо хворіють COVID-19. Як повідомляє DailyMail, п'ять незалежних вчених з Індонезії на чолі з Прабово Рахарусуною проаналізували лікарняні записи 780 осіб, у яких діагностували COVID-19, передають Патріоти України
Вони встановили, що 98,9% пацієнтів, у яких були дефіцит вітаміну D (нижче 20 нг/мл), загинули, тоді як серед решти хворих рівень смертності становив 4,1%.
У групі ризику знаходяться деякі етнічні групи населення, а також люди похилого віку, так як з віком організм все гірше виробляє вітамін D. Крім цього, експерти вважають, що через довгу самоізоляцію люди стали ще більш уразливі для цієї проблеми. Зараз вчені мають намір провести рандомізовані контрольовані випробування, щоб перевірити, чи може прийом вітаміну D врятувати життя пацієнтів з COVID-19.
Президент України Володимир Зеленський не отримав реакцію від Сполучених штатів Америки на останні пропозиції до мирного плану, але кілька меседжів вже були відправлені через переговорну команду. Про це повідомив президент України в розмові з журналіст...
Уранці 14 грудня країна-агресор Росія атакувала Запоріжжя. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Іван Федоров, передають Патріоти України. . Він уточнив, що удару завдали по житловому кварталу міста і показав кадри з місця події, н...