Люди з дефіцитом вітаміну D мають майже 99% смертність, якщо хворіють COVID-19. Як повідомляє DailyMail, п'ять незалежних вчених з Індонезії на чолі з Прабово Рахарусуною проаналізували лікарняні записи 780 осіб, у яких діагностували COVID-19, передають Патріоти України
Вони встановили, що 98,9% пацієнтів, у яких були дефіцит вітаміну D (нижче 20 нг/мл), загинули, тоді як серед решти хворих рівень смертності становив 4,1%.
У групі ризику знаходяться деякі етнічні групи населення, а також люди похилого віку, так як з віком організм все гірше виробляє вітамін D. Крім цього, експерти вважають, що через довгу самоізоляцію люди стали ще більш уразливі для цієї проблеми. Зараз вчені мають намір провести рандомізовані контрольовані випробування, щоб перевірити, чи може прийом вітаміну D врятувати життя пацієнтів з COVID-19.
Унаслідок масованого комбінованого удару РФ у ніч проти 29 червня зазнав пошкоджень вокзал Полтава-Південна. Зокрема, вибито вікна, двері, частково зруйновано стелі. Про це повідомили в "Укрзалізниці", передають Патріоти України. Ударна хвиля також зач...
Припинення вогню без укладеної угоди, як у випадку недавнього конфлікту між Іраном та Ізраїлем, буде небезпечним для України, оскільки залишає невирішеним багато питань. На цьому наголосив політичний оглядач Віталій Портников в ефірі телеканалу "Еспрес...