Люди з дефіцитом вітаміну D мають майже 99% смертність, якщо хворіють COVID-19. Як повідомляє DailyMail, п'ять незалежних вчених з Індонезії на чолі з Прабово Рахарусуною проаналізували лікарняні записи 780 осіб, у яких діагностували COVID-19, передають Патріоти України
Вони встановили, що 98,9% пацієнтів, у яких були дефіцит вітаміну D (нижче 20 нг/мл), загинули, тоді як серед решти хворих рівень смертності становив 4,1%.
У групі ризику знаходяться деякі етнічні групи населення, а також люди похилого віку, так як з віком організм все гірше виробляє вітамін D. Крім цього, експерти вважають, що через довгу самоізоляцію люди стали ще більш уразливі для цієї проблеми. Зараз вчені мають намір провести рандомізовані контрольовані випробування, щоб перевірити, чи може прийом вітаміну D врятувати життя пацієнтів з COVID-19.
Служба безпеки України стверджує, що затриманий у липні співробітник Центрального апарату НАБУ Віктор Гусаров, який працював у закритому підрозділі Д-2, входив до масштабної агентурної мережі країни-агресора Росії. У СБУ в понеділок, 8 вересня, повідом...
"Російський диктатор сам спровокував битву Давида з Голіафом. А, як відомо, попри свою силу, Голіаф ніколи не зможе перемогти Давида, що б він не робив для цього", - пише у своєму блозі Віктор Каспрук, передають Патріоти України. "У імперських амбіціях...