
Люди з дефіцитом вітаміну D мають майже 99% смертність, якщо хворіють COVID-19. Як повідомляє DailyMail, п'ять незалежних вчених з Індонезії на чолі з Прабово Рахарусуною проаналізували лікарняні записи 780 осіб, у яких діагностували COVID-19, передають Патріоти України
Вони встановили, що 98,9% пацієнтів, у яких були дефіцит вітаміну D (нижче 20 нг/мл), загинули, тоді як серед решти хворих рівень смертності становив 4,1%.
У групі ризику знаходяться деякі етнічні групи населення, а також люди похилого віку, так як з віком організм все гірше виробляє вітамін D. Крім цього, експерти вважають, що через довгу самоізоляцію люди стали ще більш уразливі для цієї проблеми. Зараз вчені мають намір провести рандомізовані контрольовані випробування, щоб перевірити, чи може прийом вітаміну D врятувати життя пацієнтів з COVID-19.
Захоплення Покровська може відкрити військам країни-терористки Росії шлях до наступу на два міста Донеччини – Краматорська та Слов'янська. Остаточною метою окупантів є захоплення усього Донбасу. Про це йдеться у матеріалі The Independent, передають Пат...
Ситуація під Лиманом схожа на те, що відбувається із Покровськом, оскільки у наступі бере участь велика кількість живої сили супротивника, російські групи намагаються просочитися у місто і прорватися до залізничного вокзалу. Застосовують і бронетехніку...