
Люди з дефіцитом вітаміну D мають майже 99% смертність, якщо хворіють COVID-19. Як повідомляє DailyMail, п'ять незалежних вчених з Індонезії на чолі з Прабово Рахарусуною проаналізували лікарняні записи 780 осіб, у яких діагностували COVID-19, передають Патріоти України
Вони встановили, що 98,9% пацієнтів, у яких були дефіцит вітаміну D (нижче 20 нг/мл), загинули, тоді як серед решти хворих рівень смертності становив 4,1%.
У групі ризику знаходяться деякі етнічні групи населення, а також люди похилого віку, так як з віком організм все гірше виробляє вітамін D. Крім цього, експерти вважають, що через довгу самоізоляцію люди стали ще більш уразливі для цієї проблеми. Зараз вчені мають намір провести рандомізовані контрольовані випробування, щоб перевірити, чи може прийом вітаміну D врятувати життя пацієнтів з COVID-19.
Угорський премʼєр-міністр Віктор Орбан, критикуючи рішення лідерів ЄС про надання кредиту на 90 млрд євро для Києва, висловив сумнів, що саме Російська Федерація здійснила напад на Україну. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на пресконфе...
Служба безпеки України проводить розслідування щодо бізнесмена Тимура Міндіча та людей, пов’язаних з ним, в рамках кримінального провадження за статтею про державну зраду. Про це повідомили в СБУ у відповідь на депутатський запит Олексія Гончаренка, пе...