"Люди зникли, на місці виявили лише сліди крові": Окупанти обстріляли евакуаційні автобуси у Попасній

Російські окупанти обстріляли евакуаційні автобуси на шляху до Попасної – одному з водіїв вдалося врятуватися та вийти на зв'язок. Про це повідомив Голова Луганської ОВ Сергій Гайдай в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

Він зазначив, що транспортні засоби потрапили під обстріл диверсійних груп на шляху до Попасної, де чекали мирні жителі, які бажають евакуюватись. "Декілька груп українських військових побували на місці розстрілу евакуаційного транспорту, але виявили лише один пошкоджений автобус, людей у ньому не було, лише сліди крові", - розповів Гайдай.

Інший автобус, який віз гуманітарний вантаж до Попасної і мав забрати людей по дорозі назад, поки не знайдено. Зв'язку з водієм також немає. За словами Гайдая, у Попасній важка ситуація – частину міста контролюють окупанти, точаться постійні вуличні бої. В укриттях перебуває багато мирних людей.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...