"Людина, яка переступила поріг мого будинку зі зброєю в руках, не може бути моїм братом! За визначенням", - ветеран АТО

Ветеран АТО і блогер Олексій Петров пише у себе в Facebook, що президент РФ Путін недавно знову сказав про «один народ», маючи на увазі українців і росіян. А наші корисні інформаційні тимурівці, підхопили цю тезу. І навіть соцопитування групи Рейтинг, відповідне провели, передають Патріоти України.

Блогер зазначає, як виявилося, близько 40 відсотків опитаних, згодні з такою постановкою питання від Володимира Володимировича. «Я не буду пояснювати того факту, що умовний Микола Василенко не може бути одним народом з цілком реальним Доржи Батомункуєвим. Ну, ви пам'ятаєте, так? «Ты бурят? Как я рад?». Мова про інше! Навіть, якщо згадати казки про п'ятнадцять республік, п'ятнадцять братніх народів. Навіть, якщо уявити, що прізвища однакові. Я - Петров з Мелітополя, а він - Петров з Нижнього Тагілу... Людина, яка переступила поріг мого будинку зі зброєю в руках, не може бути моїм братом! За визначенням!», - написав ветеран АТО.
Олексій Петров зазначає, той, хто готовий посперечатися з такою тезою, нехай відпише, просто так, по-братськи, частину своєї власності братам з Чити, Улан-Уде, Тюмені або ж міста Кизил! Вони ж брати.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...